Πλανήτης Ubuntu(gr)

Φαντάζομαι θα γνωρίζετε τι είναι ο πλανήτης Ubuntu-gr. Σωστά ; Βασικά αυτό το ποστ το κάνω για όσους δεν γνωρίζουν ή για όσους…«τον έχουν ξεχάσει».
Ο πλανήτης Ubuntu-gr είναι μια σελίδα που πρέπει (κατά τη γνώμη μου) να βάλετε στα bookmarks σας και να επισκέπτεστε καθημερινά για νέα ποστς.

Εκεί φιλοξενούνται τα ιστολόγια όλων όσων έχουν ζητήσει να προστεθούν. Προσφάτως (και αυτό το ιστολόγιο). Φυσικά και το ιστολόγιο σας θα πρέπει να ασχολείται με το Ubuntu και να γράφει γι’ αυτό. Άλλωστε βρισκόμαστε στον «πλανήτη» Ubuntu, σωστά ;
Έχετε κάποιο τέτοιο ιστολόγιο ; Ζητήστε να προστεθεί στον πλανήτη. Αν έχετε πολλές διαφορετικές ενότητες και πάλι δεν πειράζει. Μπορείτε να προσθέσετε RSS feed με tagging μόνο για την ενότητα του Ubuntu.

Αντιθέτως με τον διεθνή πλανήτη (planet.ubuntu.com) όπου κάποιος πρέπει να είναι Ubuntu Member για να προσθέσει το ιστολόγιό του και φυσικά τα ποστ να είναι στην Αγγλική (και μόνον) γλώσσα, στον πλανήτη ubuntu-gr.org δεν υπάρχει η απαίτηση του Ubuntu Membership. Τα ποστ φυσικά καλό θα είναι να γίνονται στην Ελληνική γλώσσα μιας και μιλάμε για Ubuntu-gr.

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι, να το ζητήστε.
Δεν είναι αναγκαίο να γραφτείτε στην λίστα (mailing list) και να το ζητήστε από εκεί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλους τρόπους επικοινωνίας, όπως είναι τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Google Plus) ή και το φόρουμ της κοινότητας Ubuntu-gr. Υπάρχει μια παλιά δημοσίευση για τον πλανήτη στο φόρουμ, την οποία μπορείτε (μπορούμε) να την χρησιμοποιήσουμε ως δημοσίευση αιτημάτων.

Advertisement

Συμβάλετε κι εσείς με ένα σχόλιο

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.